Home /   Zwakstroom

Zwakstroom

In Nederland dienen laagspanningsinstallaties te voldoen aan de laagspanningsrichtlijn. Dit kan o.a. door middel van norm NEN 1010. Dit houdt in dat de installatie zodanig afgeschermd en veilig uitgevoerd moet zijn dat bij normaal gebruik geen gevaarlijke situaties (zoals bijvoorbeeld elektrocutie) voor mens en dier mag optreden. De bedrijfsvoering – het veilig werken met, aan of nabij laagspanningsinstallaties – wordt beschreven in de norm EN-50110. In Nederland worden deze aangevuld met de norm NEN 3140.

Onze monteurs voldoen aan alle eisen om zwakstroom te installeren. Onze werkwijze is veilig, snel en uiterst vakkundig. U zult tijdens de installatieprocedure zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden omdat er goede afspraken worden gemaakt over de gewenste werkzaamheden en omdat wij u tevens kunnen voorzien van reserve stroom.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie over zwakstroom en over welke veiligheidseisen hier aan verbonden zijn. Wij adviseren u graag over de uitvoering en adviseren u over de voorbereidingen indien dit nodig zal zijn.

connect