Home /   Alarm

Alarm

Omdat u uw huis of bedrijfspand goed beveiligd wilt hebben, kunt u er voor kiezen diverse alarm en camerasystemen aan te sluiten. Zipes zorgt voor een correcte aansluiting en zorgt ervoor dat alles veilloos werkt. Onze specialisten observeren de ruimtes die beveiligd moeten worden en zorgen ervoor dat de sensoren op de juiste en meeste kwetsbare plekken worden geplaatst zonder dat deze opvallen.

Omdat kwaadwillende gasten vaak voorbereid uw pand proberen in te breken, is het belangrijk dat beveiligingscamera’s geen dode hoeken bevatten. Daarom adviseren wij u op locatie graag over de diverse mogelijkheden om uw pand optimaal te beveiligen.

Omdat wij graag uw beveiligingsnetwerk toegankelijk willen maken, bieden onze systemen u de mogelijkheid eenvoudig op afstand in te loggen met uw pc, laptop, smartphone of tablet. Zo kunt u dus overal waar u maar bent uw pand in de gaten houden. Uiteraard zorgt de recorder ervoor dat al het beeldmateriaal netjes wordt opgeslagen om later digitaal terug te kijken.

connect