breadcrumimage
over ons
abimg
abimg
Alles over Zipes Installatietechniek

Zipes installaties
Voor particulier en utiliteit

Zipes is een jong en dynamisch installatiebedrijf dat sinds 2008 zelfstandig diverse en complexe installatieopdrachten verzorgd voor diverse bedrijven, particulieren en organisaties. Na jarenlang voor een werkgever te hebben gewerkt, hebben wij besloten een zelfstandige organisatie op te zetten waarbij we zelf onze unieke manier van werken kunnen uitvoeren.

Bij ons is het belangrijk dat de kwaliteit en service optimaal zijn. Wij zijn flexibel en werken ook buiten kantooruren. Op deze manier kunnen wij elke klus tot een goed einde brengen binnen aanzienlijk korte tijd. Door onze unieke samenwerk- ing met diverse installatiebedrijven, kunnen we ook grote en complexe oplossin - gen bedenken en uitvoeren. Of het nou sterkstroom is, zwakstroom of datao- plossingen, ons aanbod is breed en kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

Meer informatie
toimimg
toimimg
Redenen om met ons te werken

Neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio

Neem een kijkje naar onze uitgevoerde projecten. Wil jij ook een project laten realiseren door Zipes? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

  • 100% tevredenheid

  • Project garanties

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Zipes

Wij zijn altijd op zoek naar krachten om ons team te versterken. Klik op onderstaande knop om een kijkje te nemen naar onze openstaande vacatures.

Onze vacatures
groupimg
expimg
expimg
Uw partner voor verduurzaming

Wilt u verduurzamen? Vraag het onze experts!

Verduurzamen is goed voor het klimaat en uw portemonnee

Wanneer u de keuze maakt uw huis of bedrijf te verduurzamen, profiteert u van veel voordelen. Allereerst maakt u met verduurzaming een milieubewuste keuze. U verlaagt hiermee ook de energiebehoefte en dus bespaart u op uw maandelijkse energiekosten. Bovendien verhoogt u met verduurzamingsmaatregelen de waarde van uw woning of bedrijfspand. Wilt u ook verduurzamen? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie!

Meer informatie