banner2
banner2
manwith_star
15+

Jaar Ervaring

Over ons

Zipes Installatietechniek, uw installatiebedrijf in Enschede

Zipes is een jong en dynamisch installatiebedrijf in Enschede dat sinds 2008 zelfstandig diverse en complexe installatieopdrachten verzorgd voor diverse bedrijven, particulieren en organisaties. Na jarenlang voor een werkgever te hebben gewerkt, hebben wij besloten een zelfstandige organisatie op te zetten waarbij we zelf onze unieke manier van werken kunnen uitvoeren. Benieuwd of wij jouw bedrijf, of jou persoonlijk ook kunnen helpen? Bekijk dan voor meer informatie onze diensten

call_icon
Bel vandaag nog

+31532500003

Meer informatie
Onze professionals staan voor u klaar

De professionals van Zipes helpen u graag bij

Elektricien

Zoekt u een betrouwbare elektricien in Enschede? Zipes staat voor u klaar met professionele elektrotechniek en diverse diensten op het gebied van water- en gasinstallaties, als onderdeel van onze uitgebreide expertise in verbouwen, onderhoud en reparaties.

Vraag een offerte aan
Alarm en beveiliging

Beveiliging staat hoog op de prioriteitenlijst als het gaat om uw huis of bedrijfspand in Enschede. Wij begrijpen dat en bieden diverse oplossingen op maat aan, zoals alarmsystemen en beveiligingscamera's, om uw eigendommen te beschermen.

Vraag een offerte aan
Data, IT en domotica

In de digitale wereld van vandaag spelen data, IT en domotica een essentiële rol bij het verbeteren van onze woon- en werkomgeving in Enschede. Zipes staat klaar om uw leven gemakkelijker en efficiënter te maken. met moderne oplossingen op het gebied van technologie. Als onderdeel van onze verbouwings-, onderhouds- en reparatiediensten bieden we expertise op het gebied van data, IT en domotica, gericht op het verhogen van het comfort, de veiligheid en de efficiëntie van uw huis of bedrijf in Enschede.

Vraag een offerte aan
Storingen

Bij Zipes begrijpen we dat storingen zich op de meest onverwachte momenten kunnen voordoen. Daarom bieden we een unieke en betrouwbare storingsdienst die dag en nacht voor u klaarstaat, waar u zich ook bevindt in Enschede of omgeving. Onze gespecialiseerde monteurs zijn strategisch geplaatst in diverse steden, zodat we tijdig kunnen reageren op uw oproepen.

Vraag een offerte aan
Airco

Airco Enschede voor verkoeling, verwarming én besparing

Bent u er klaar mee om tijdens warme dagen weg te zweten in uw kamer en wilt u ‘s nachts lekker kunnen slapen? Laat uw woning of pand dan van een airco voorzien door Zipes Airco Enschede. Niets is heerlijker dan het kunnen werken en slapen in een koele kamer als het buiten erg warm is. Bij Zipes is uw comfort onze prioriteit. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen met topmerken zoals Mitsubishi Heavy Industries en Daikin. Ontdek meer door verder te lezen of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Langdurige kwaliteit, ongeëvenaard comfort: Zipes Airco Enschede

Bij Zipes Airco Enschede gaan we alleen voor het allerbeste. Met toonaangevende merken zoals Mitsubishi Heavy Industries en Daikin, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Onze systemen gaan jarenlang mee, zodat u langdurig kunt genieten van comfortabele temperaturen, zowel ’s zomers als ’s winters. Met ons deskundig advies en professionele installaties zorgen we ervoor dat uw woon-, of werkomgeving optimaal wordt voorzien van de perfecte klimaatbeheersing. Kies voor Zipes Airco Enschede en ervaar het verschil in kwaliteit en comfort. 

Vraag een offerte aan

Airconditioning ook bij koud weer

Als comfortabel wonen of werken voor u van groot belang is, overweeg dan eens de investering in betrouwbare airconditioning. Vooral tijdens koudere periodes kan het gebruik van airconditioning voor (bij)verwarming van uw huis of bedrijfspand een slimme zet zijn. U verbruikt minder gas (en iets meer elektriciteit) en bespaart zo aanzienlijk op uw energierekening. Als u volledig wilt overstappen van gas, kunt u ook overwegen om een elektrische warmtepomp aan te schaffen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een comfortabeler en energiezuiniger leef- of werkomgeving.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Grote projecten

Bij Zipes streven we naar oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke vereisten, zelfs voor de meest complexe projecten in Enschede. Of het nu gaat om een grootschalig bouwproject, een uitgebreid systeem voor bedrijfspanden of een op maat gemaakte installatie voor specifieke behoeften, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw zakelijke of residentiële eisen.

Vraag een offerte aan
Cv-ketel

Zipes staat voor u klaar in Enschede als uw deskundige partner voor alle werkzaamheden betreffende Cv-installaties. Onze diensten omvatten niet alleen het plaatsen van Cv-ketels, maar ook het periodieke onderhoud en de snelle reparaties van uw verwarmingssysteem.

Vraag een offerte aan
Toegangstechniek

Wilt u zelf bepalen wie er wel of geen toegang heeft tot uw pand in Enschede? Dan bieden wij geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen met onze intercoms, slagbomen en deuropeners. Met deze systemen behoudt u de controle over wie uw locatie betreedt.

Vraag een offerte aan
Verlichting

Zipes staat voor duurzame verlichtingsoplossingen in Enschede met hoogwaardige LED verlichting. Ontdek onze expertise in het leveren, installeren en onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke verlichtingssystemen.

Vraag een offerte aan
Warmtepomp

Zipes staat voor duurzame verwarming in Enschede met hoogwaardige warmtepompen. Ontdek onze expertise in het leveren, installeren en onderhouden van deze milieuvriendelijke verwarmingssystemen. Een warmtepomp is een innovatief systeem dat warmte uit natuurlijke bronnen zoals de lucht, bodem of water haalt en deze gebruikt om uw huis of bedrijf te verwarmen. Dit systeem draagt niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar leidt ook tot aanzienlijke besparingen op uw energiekosten.

Vraag een offerte aan
Zonneboilers

Welkom bij Zipes, uw betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen in Enschede. Als gevestigd installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige zonneboilers in Enschede, waarmee u kunt genieten van een milieuvriendelijke en kostenefficiënte warmtebron voor uw huis of bedrijf.

Vraag een offerte aan
Zonnepanelen

Welkom bij Zipes, uw lokale partner voor hoogwaardige zonnepanelen in Enschede en omgeving. Bij Zipes hebben we een passie voor duurzame energie en streven we ernaar om uw huis of bedrijf te voorzien van de nieuwste en meest efficiënte zonne-energiesystemen.

Vraag een offerte aan
Toe aan een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Zipes

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe krachten om ons team te versterken. Klik op onderstaande knop om onze openstaande vacatures te bekijken. Een open sollicitatie opsturen mag natuurlijk ook altijd!

Onze vacatures
banner2
Werk waar we trots op zijn
Recente projecten
Nieuwste vacatures
Versterk ons team
vactures_img1
Installateur

Solliciteer
vactures_img1
Elektramonteur

Solliciteer
brand_logo
brand_logo
brand_logo
brand_logo
brand_logo
brand_logo
brand_logo
brand_logo
Ontvang een gratis offerte

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en kosteloos!

Neem contact op
van_img
Onze beoordelingen Onze tevreden opdrachtgevers

Wat onze tevreden klanten over ons vertellen kan je hier lezen.