breadcrumimage
Toegangstechniek
  • Home
  • Toegangstechniek

Toegangstechniek

Wilt u zelf bepalen wie er wel of geen toegang heeft tot uw pand in Enschede? Dan bieden wij geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen met onze intercoms, slagbomen en deuropeners. Met deze systemen behoudt u de controle over wie uw locatie betreedt.

Vraag een offerte aan

Intercoms: veiligheid en gemak

Onze intercomsystemen zijn ontworpen voor gebruiksgemak en veiligheid. Bij aankomst kunnen bezoekers eenvoudig aanbellen, waarbij u direct op de hoogte wordt gesteld van hun aanwezigheid. Dankzij de ingebouwde camera kunt u zien wie er voor de deur staat en zelfs communiceren met de bezoeker. Onze intercomsystemen zijn weerbestendig en daarmee geschikt voor elke locatie.

Slagbomen en deuropeners

Naast intercoms bieden we ook slagbomen en deuropeners aan die uw toegangsbeheer compleet maken. Met slagbomen kunt u de toegang tot uw terrein reguleren, terwijl onze deuropeners zorgen voor een gecontroleerde toegang tot specifieke ruimtes binnen uw pand in Enschede.

Vraag een offerte aan

Professionele service en installatie

Onze werkwijze is gericht op veiligheid, snelheid en vakkundigheid. We maken duidelijke afspraken over de installatie en streven ernaar om de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Voor informatie over onze intercoms, slagbomen en deuropeners kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te adviseren over de uitvoering en de benodigde voorbereidingen.

Maatwerk en oplossingen op maat

Bij Zipes geloven we in oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een uitgebreid toegangsbeheersysteem voor een groot bedrijfspand of een vereenvoudigd systeem voor een woning, we bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw eisen in Enschede.

Onderhoud en ondersteuning

Onze dienstverlening stopt niet na de installatie. We bieden uitgebreide onderhouds- en ondersteuningsdiensten voor onze intercoms, slagbomen en deuropeners in Enschede. Zo kunt u blijven vertrouwen op een goed functionerend toegangsbeheersysteem.

Vraag een offerte aan