breadcrumimage
Airco

Airco

Airco Enschede voor verkoeling, verwarming én besparing

Bent u er klaar mee om tijdens warme dagen weg te zweten in uw kamer en wilt u ‘s nachts lekker kunnen slapen? Laat uw woning of pand dan van een airco voorzien door Zipes Airco Enschede. Niets is heerlijker dan het kunnen werken en slapen in een koele kamer als het buiten erg warm is. Bij Zipes is uw comfort onze prioriteit. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen met topmerken zoals Mitsubishi Heavy Industries en Daikin. Ontdek meer door verder te lezen of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Langdurige kwaliteit, ongeëvenaard comfort: Zipes Airco Enschede

Bij Zipes Airco Enschede gaan we alleen voor het allerbeste. Met toonaangevende merken zoals Mitsubishi Heavy Industries en Daikin, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Onze systemen gaan jarenlang mee, zodat u langdurig kunt genieten van comfortabele temperaturen, zowel ’s zomers als ’s winters. Met ons deskundig advies en professionele installaties zorgen we ervoor dat uw woon-, of werkomgeving optimaal wordt voorzien van de perfecte klimaatbeheersing. Kies voor Zipes Airco Enschede en ervaar het verschil in kwaliteit en comfort. 

Vraag een offerte aan

Airconditioning ook bij koud weer

Als comfortabel wonen of werken voor u van groot belang is, overweeg dan eens de investering in betrouwbare airconditioning. Vooral tijdens koudere periodes kan het gebruik van airconditioning voor (bij)verwarming van uw huis of bedrijfspand een slimme zet zijn. U verbruikt minder gas (en iets meer elektriciteit) en bespaart zo aanzienlijk op uw energierekening. Als u volledig wilt overstappen van gas, kunt u ook overwegen om een elektrische warmtepomp aan te schaffen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een comfortabeler en energiezuiniger leef- of werkomgeving.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

service detail image

Zorgeloze Installatie van uw airco in Enschede

Elke ruimte heeft zijn eigen unieke kenmerken en vereisten als het gaat om airconditioning.

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, komen wij daarom vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Onze ervaren teamleden inspecteren uw ruimtes grondig, zodat wij de juiste capaciteit kunnen garanderen voor optimale koeling. Geen verrassingen achteraf, alleen doordacht advies waar u op kunt vertrouwen.

Zodra u akkoord gaat met onze vrijblijvende offerte, plannen we een afspraak in voor de installatie. Ons ervaren team levert niet alleen de airco, maar zorgt ook voor een vlekkeloze installatie. We gaan pas weg wanneer de installatie getest is en alles netjes is opgeruimd en afgewerkt. En ook na de installatie staan we voor u klaar. We bieden de mogelijkheid voor jaarlijks onderhoud, zodat uw airco altijd in topconditie blijft.

Een aircosysteem geplaatst door Zipes

Wij werken uitsluitend met de kwalitatieve merken Mistubishi heavy industries en Dakin, zodat u zeker weet dat u jaren vooruit kunt met uw aircosysteem. Zipes heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het plaatsen van airco’s en we kunnen u daarom uitstekend adviseren. Elke situatie is natuurlijk anders en daarom komen wij vrijblijvend bij u op locatie langs. Zo weten we zeker dat het aan te leggen aircosysteem genoeg vermogen heeft om de ruimtes goed te kunnen koelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe gaat Zipes te werk?

 • Wanneer u een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd nemen wij contact met u op en plannen we samen een datum waarop we bij u langskomen.
 • Zipes komt langs op om de situatie te bekijken. Zo weten we zeker dat de offerte klopt en u achteraf niet met onverwachte kosten komt te zitten. Het is ook belangrijk om de ruimtes te inspecteren die gekoeld moeten worden, zodat we kunnen verzekeren dat de airco installatie genoeg vermogen heeft.
 • U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
 • Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een afspraak waarop we de airco komen leveren.
 • Wij leveren en testen de installatie en gaan uiteraard niet eerder weg voordat alles netjes opgeruimd en afgewerkt is.
 • Na het leveren spreken we met u af of we jaarlijks bij u langskomen om uw airco te onderhouden of dat u ons belt om onderhoud aan de airco te plegen.
Vraag een offerte aan
 • svimg

Waarom een airco van Zipes?

 • Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installatie
 • Exclusieve samenwerking met topmerken
 • Nette afwerking, uitstekende service en onderhoudsmogelijkheden
 • Geen verborgen kosten
 • Gegarandeerd geschikt aircosysteem voor effectieve koeling van de ruimte
 • Persoonlijk advies op maat (wij komen voor elk aircosysteem de situatie ter plaatse beoordelen)

Kies voor comfort, kies voor Zipes Airco Enschede

Voor een airco in Enschede bent u bij Zipes installatietechniek aan het juiste adres! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw leef- of werkruimte comfortabel kunnen maken, ongeacht de buitentemperatuur.

Veel gestelde vragen

Plaatsen jullie een single split of een multi split aircosysteem?

Vanuit de fabrikant wordt altijd aangeraden om een single split systeem te plaatsen. Dit advies volgen wij dus ook op. Bij uitzonderingen is het wel mogelijk om een multi split systeem te plaatsen. Dit doen we in overleg en alleen als we zeker weten dat er genoeg vermogen is om de ruimte goed te kunnen koelen.

Wat is het verschil tussen single split en multi split systeem?

Bij een single split systeem heeft elke binnenunit zijn eigen buitenunit. Bij een multi split systeem draaien er meerdere binnenunits op één buitenunit.

Welk systeem is beter?

Een single split systeem koelt altijd beter dan een multi split systeem. Er wordt vanuit de fabrikant ook geadviseerd om altijd met een single split systeem te werken.

Is een single split systeem duurder dan een multi split systeem?

Veel mensen denken dat een multi split systeem goedkoper is, dit is echter niet het geval. Bij een multi split systeem moeten er meerdere goten en leidingen over het dak of langs de muur naar de binnenunits worden gelegd. De kosten van deze werkzaamheden maken het multi split systeem duurder. Bij een single split systeem kan de binnenunit veel dichterbij worden geplaatst. Daardoor hoeven er minder leidingen en goten aangelegd te worden. Dat maakt dit systeem in bijna alle gevallen goedkoper.

Kan ik mijn airco zelf onderhouden?

Het onderhouden van uw aircosysteem vereist de nodige technische kennis. Daarom raden wij het af om uw aircosysteem zelf te onderhouden. Bij foutief uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden kan uw airco systeem defect raken en vervalt de garantie. Zipes heeft op maat gemaakte onderhoudscontracten waarmee u uw aircosysteem kunt laten onderhouden. Het is ook mogelijk om onderhoud te laten plegen op basis van losse tarieven. Het is overigens wel mogelijk om zelf de filters van uw airco te reinigen.